Phone Today Arnhem

De snelste apple reparatie Arnhem bij Phone Today

Als u op zoek bent naar de snelste apple reparatie Arnhem, ga dan even langs PhoneTodayArnhem. Hier repareren wij alle smartphones en andere apparaten.

apple reparatie Arnhem

Mijn ervaring met een Macbook repareren bij Phone Today

Ik heb mijn Macbook laten repareren bij Phone Today. Die Macbook heb ik al bijna 2 jaar en begon dus ook al een beetje oud te worden. Afgelopen dinsdag kreeg ik hem in één keer helemaal niet meer aan. Het beeld bleef zwart. Hij was ook niet leeg want ik had hem de hele nacht aan de lader gehad. Zelf heb ik geen verstand van computers dus ik had geen idee wat ik er mee zou moeten doen. Ik ging een beetje rondkijken op internet en kwam Phone Today tegen. Dit is een reparatiebedrijf die allerlei smartphones en apple apparaten repareert. Ik besloot om even te bellen om te vragen of ze mij konden helpen en ze zeiden dat ik even langs kon komen. Toen ben ik langs gegaan en werd heel vriendelijk ontvangen. Ze zouden er even naar gaan kijken en ik kon over een uur weer terugkomen. Uiteindelijk is die helemaal gerepareerd en hij doet het weer als de oude. Bedankt Phone Today!

Interesse?

Neem bij interesse even contact met ons op.

Leave a Comment